Problematika reklamačního řízení ve vazbě na zákon č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů - Trunečková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Analýza současného reklamačního řízení, optimalizace v technologických postupech a organizaci práce.
Problems of complaint procedure in connection with law no 29/2000 about postal services and change some laws
Keywords: poštovní služby; reklamace; datové sítě