Konstrukční úpravy pojezdu lokomotivy T 211.0(701) - Mlíčko, Jan (Univerzita Pardubice, 1997)
Smyslem práce bylo rekonstruovat pojezd lokomotivy T 211.0. Změněn je způsob přenosu síly z nápravové převodovky na rám lokomotivy.
Keywords: lokomotivy; pojezd; Rekonstrukce