Význam účinné komunikace pro prosperitu podniku - Dalla-Valle, Simona (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza marketingových nástrojů externí a interní komunikace podniku, možnosti využití, hodnocení efektivnosti.
Importance of effective communication for company prosperity
Keywords: Reklama; Public relations; podpora prodeje; Komunikace; podnikový marketing; Marketingový mix