Analýza nákladů dopravní stavby s přihlédnutím ke kalkulačnímu členění nákladů - Hrubý, Zdeněk (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá analýzou postupů používaných společností Železniční stavitelství Praha, a.s. při zúčtování a kalkulaci nákladů, odhaluje nedostatky těchto postupů a navrhuje možná řešení s důrazem na stanovení rozvrhové základny pro rozvrhování správních režií.
Analysis of transport building expenses with respect to calculating partitions of expenses
Keywords: dopravní stavby; železniční stavby; účetnictví; kalkulace; Náklady; Analýza