Návrh na zlepšení logistických činností na letišti Čáslav - Jarošová, Jana (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá logistickými činnostmi na 21. základně taktického letectva Čáslav. Cílem práce je prostřednictvím podrobné analýzy identifikovat slabá místa v logistických činnostech na letišti Čáslav a navrhnout opatření na jejich zlepšení. Součástí práce je rovněž zhodnocení navržených opatření.
The proposal to improve logistics activities at the airport Caslav
Keywords: logistické činnosti; informační systém; vojenská logistika; evidence materiálu; logistics activities; information system; military logistics; summary of material