Vliv pandemie virové choroby COVID-19 na duševní pohodu studentů Univerzity Pardubice. - Poláková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2022)
Diplomová práce se zaměřuje na téma dopadu pandemie virové choroby COVID-19 a souvisejících opatření na duševní pohodu studentů Univerzity Pardubice. Téma je zpracováno z pohledu samotných studentů Univerzity Pardubice. Práce je klasicky členěna na teoretickou a praktickou - výzkumnou část. V teoretické části práce jsou popsány informace zaměřené na virovou pandemii COVID-19, duševní zdraví, resilienční (ochranné) faktory, cílovou skupinu - studenty UPCE. Praktická část je realizována kombinováním kvantitativního a kvalitativního výzkumu. Kvantitativní metodologie využívá dotazníkového šetření prostřednictvím dotazníku. Kvalitativní metodologie je realizovaná využitím polostrukturovaného rozhovoru s otevřenými otázkami.
The influence of the COVID-19 pandemic on the mental well-being of students at the University of Pardubice.
Keywords: pandemie; COVID-19; studenti UPCE; duševní pohoda; životní styl; stres; pandemic; COVID-19; UPCE students; well-being; lifestyle; stress