Plán pro zvýšení udržitelné mobility pro firmu Flídr s.r.o. a Flídr plast s.r.o. - Hejtmánek, Josef (Univerzita Pardubice, 2018)
Práce se zabývá dopravní dostupností firem Flídr s.r.o. a Flídr plast s.r.o. pro své zaměstnance a využitím různých druhů dopravy. Součástí práce bude analýza současného stavu přístupnosti firem a následné návrhy řešení, které povedou ke zlepšení životního prostředí za pomocí využití pěší a cyklistické dopravy. Na závěr bude provedeno zhodnocení předložených návrhů.
The mobility plan for Flídr s.r.o. and Flídr plast s.r.o. employees
Keywords: cyklistika; doprava; dostupnost; firmy; mobilita; zaměstnanci; availability; bicycles; companies; employees; mobility; transport