Pardubice v časech návštěv nejvyšších představitelů veřejné správy v Pardubicích - Horáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2000)
V práci jsou zachyceny širší souvislosti návštěv panovníků a prezidentů v Pardubicích od založení města po současnost.
Pardubice in the days of visits of the highest representatives of state administration
Keywords: Pardubice; město; panovníci; prezidenti; veřejná správa