Plynově-chromatografické stanovení organocíničitých sloučenin ve vodě - Sedláková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce se zabývá izolací organostannanů technikou "head-space" mikroextrakce tuhou fází a následně jejich stanovením plynovou chromatografií s hmotnostní detekcí.
Determination of Organo-tin Compounds in Water Samples using Gas Chromatography
Keywords: organostannany; Životní prostředí; plynová chromatografie; "head-space" mikroextrakce tuhou fází; organostannanes; enviroment; gas chromatography; "head-space" solid phase microextraction