Změny pohybového aparátu při revmatoidní artritidě - Černínová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1995)
Práce obsahuje příznaky a objektivní obraz nemoci. Léčbu revmatochirurgií. Farmakoterapii a rehabilitaci.
Keywords: revmatologie; artritida; revmatochirurgie; farmakoterapie; pohybové ústrojí