Ekonomické aspekty analýzy dopravních nehod - Píchal, Marek (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci jsou vyčísleny celospolečenské ztráty způsobené nehodovostí, kalkulace škod na vozidle. Jsou srovnány náklady na opravu vozidla tuzemské výroby s vozy zahraniční produkce.
Keywords: silniční doprava; Nehodovost; ztráty; Audatex; Dopravní nehody