Problematika celní správy v procesu přidružování České republiky do Evropské unie - Kubelková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka v práci pojednává o procesu přdružování České republiky do Evropské unie z pohledu celní správy. Zachycuje cíle a pilíře EU i ekonomické důsledky a následky pro ČR v případě připojení k EU.
Customs administration in the process of the Czech republic admission to the European union
Keywords: celní správa; celní unie; Evropská Unie; dohody; Česko