Srovnání a kritický rozbor informací o náboženství v textech schválených MŠMT jako učební texty pro občanskou výchovu na ZŠ. - Ipser, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá srovnáním a kritickým rozborem informací o náboženství v textech, které schválilo MŠMT pro výuku předmětu Občanská výuka na základních školách.
The comparison and critique research of religious information in texts approved by the Ministry of education as textbooks for civics teaching at elemantary schools
Keywords: vyučovací předměty; učební texty; občanská výchova; základní školy; kritický rozbor; Náboženství; srovnávání; textová analýza