Studium tlakových membránových procesů při separaci pšeničného hydrolyzátu - Bulánková, Dagmar (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá studiem použití tlakových membránových procesů při separaci různých typů pšeničných hydrolyzátů využívaných při výrobě bioethanolu.
Study of wheat hydrolysates separation by pressure driven membrane processes
Keywords: pšeničný hydrolyzát; bioethanol; mikrofiltrace; diafiltrace; wheat hydrolysates; bioethanol; microfiltration; diafiltration