Izotachoforetické stanovení aminokyselin - Tesková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce je zaměřena na stanovení aminokyselin izotachoforézou. Zabývá se izotachoforetickým stanovením kyseliny glutamové a asparagové. Cílem je nalézt takové optimální podmínky, které umožňují izotachoforetické stanovení uvedených látek vedle sebe.
Determination of amino acid
Keywords: izotachoforéza; aminokyseliny; kyselina asparagová; kyselina glutamová