Instalace a provedení tiskových zkoušek na archovém ofsetovém stroji Roland 505 - Koubek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Cílem této bakalářské práce byl popis problematiky spojené s uvedením nového archového ofsetového stroje Roland 505 do provozu.
Installation and printing performance tests of sheet-fed offset press Roland 505
Keywords: tiskové zkoušky; ofsetový stroj; Roland 505; print quality tests; priting machine