Rizika ve veřejném managementu - Fišerová, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato diplomová práce je věnována rizikům ve veřejném managementu. V první části jsou specifikovány základní pojmy, související s problematikou rizik a managementu. Druhá část je věnována rizikům obce Vysoké Mýto, následuje analýza těchto rizik a výsledek zjištění na základě různých metod, která rizika jsou v této obci nejčastější.
Risk of public management
Keywords: management; riziko; analýza; město Vysoké Mýto; expertní šetření; SWOT analýza; finanční rozbory; management; risk analysis; city Vysoké Mýto; expert surveys; SWOT analysis; financial analysis