Enterokoky izolované ze psů a jejich vlastnosti - Kučerová, Jaroslava (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá frekvencí výskytu jednotlivých druhů enterokoků v klinickém materiálu odebraném ze psů, sledováním jejich vlastností a stanovením citlivosti na vybraná antibiotika.
Enterococci isolated from the dogs and their properties
Keywords: enterokoky; citlivost na antibiotika; psi