Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Šetinová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce je věnována řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci. Pojednává o základní teorii z oblasti řízení lidských zdrojů a definuje činnosti, které řízení lidských zdrojů zahrnuje. Následně charakterizuje vybranou organizaci, popisuje řízení lidských zdrojů v daném podniku a navrhuje změny, které by mohly vést ke zlepšení.
Human Resource Management in a particular organization
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; lázně; management; human resources management; spa