Komparace klíčových faktorů konkurenceschopnosti vybraných podniků - Rydlová, Irena (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem diplomové práce je provedení strategické analýzy zvoleného podniku s cílem doporučení změn pro podporu jeho strategie. Práce popisuje analytické metody a techniky k provedení analýzy vnějšího a vnitřních okolí podniku, které jsou následně aplikovány na příkladu konkrétního podniku. Výsledky analýzy jsou shrnuty v analýze slabých a silných stránek společně s návrhy strategických doporučení.
Comparison of the competitiveness key factors in a particular companies
Keywords: konkurenceschopnost; konkurenční výhody; faktory konkurenceschopnosti; strategická analýza; PEST analýza; competitiveness; competitive advantage; competitiveness factors; strategic analysis; PEST analysis