Dopad digitalizace na trhu práce v ČR - Dořičáková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2020)
Hlavním tématem diplomové práce je charakteristika současného trendu digitalizace, Průmyslu 4.0 a analyzovat dopad digitalizace na trhu práce v České republice. Analýza probíhá za pomoci dotazníkového šetření. Po vyhodnocení výsledků jsou následně navržena doporučení pro další vývoj vybraných podniků.
The impact of digitalization on the labor market in the Czech Republic
Keywords: Průmysl 4.0; průmyslová revoluce; automatizace; digitalizace; robotizace; trh práce; Industry 4.0; industrial revolution; automation; digitization; robotics; labor market