Čištění odpadních vod v obci Chrudim - Sýkora, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá čistěním odpadních vod v obci Chrudim. První část práce se věnuje obecnou problematikou čistění odpadních vod a využití vyčištěných vod v hospodářství České republiky. V další části se práce zabývá právní úpravou, příslušnými orgány státní správy a poplatky za znečištění odpadních vod. Závěrečná část práce zjišťuje efektivnost těchto poplatků vybírané vodárenskou společností v Chrudimi a její možné problémy.
Treatment of waste water in the municipality Chrudim
Keywords: odpadní voda; správa ve vodním hospodářství; poplatky; Chrudim; kanalizace; waste water; administration in water management; fees; Chrudim; sewer