Marketingová strategie firmy Autoprodej-servis DRYML - Peterka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu firmy a návrh marketingové strategie firmy Autoprodej-servis DRYML.
Marketing strategy of the firm Autoprodej-servis DRYML
Keywords: Marketing; strategie podniku; Autoprodej-servis DRYML; Analýza