Partikeln im Deutschen - Veverková, Jitka (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá významem a postavením částic v němčině. V teoretické části se věnuje jejich ohraničení od jiných slovních druhů, jejich klasifikaci a popisu. V praktické části sleduje úmysl včlenění částic do hodin němčiny.
Částice v němčině
Keywords: němčina; výuka; didaktika; částice