Bezbariérová přístupnost MHD v Novém Městě na Moravě - Moc, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na problematiku bezbariérovosti daného území. V práci bude obsaţena analýza a vyhodnocení přístupnosti MHD. Z hlediska přístupnosti zastávek, vozidel a informací.
Disabled accessibility of urban public transport in Nové Město na Moravě
Keywords: bezbariérovost; Nové Město na Moravě; osoba se sníženou schopností pohybu nebo orientace; městská hromadná doprava; nástupní hrana; disabled accessibility; person with reduced mobility; urban public transport; starting edge