Morfologické a biochemické změny v mléčné žláze a děloze myší po aplikaci antiestrogenů a antigestagenů - Sakařová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá hodnocením účinku agonistů a antagonistů estrogenů a progesteronu na vývoj mléčné žlázy samců a samic myší.
Morfological and biochemical changes in mammary gland and uteri of mice after application of antiestrogenes and antiprogestines
Keywords: estrogeny; progesteron; G-proteiny; mléčné žlázy; myši