Počítačová písma v moderním publikování - Černíková, Kamila (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá počítačovým písmem od jeho počátku až po současný vývoj formátu OpenType.
Computer types in the modern publishing
Keywords: písmo; počítačová typografie; kódování; znaky; historický vývoj