Zavedení abreaktivních metod všedního dne do školních vzdělávacích programů s technickým zaměřením - Král, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2005)
Závěrečná práce se zabývá pedagogicko psychologickými problémy středoškolské mládeže, jejich příčinami a zavedením abreaktivních metod všedního dne jako možným řešením pedagogicko psychologických problémů středoškolské mládeže.
The introduction of abreactive methods of a usual work week day to school educational curriculums with technical specialization
Keywords: abreakce; abreaktivní metody; mládež; vyučování; pedagogika; Komunikace; terapie; psychické problémy