Společenská hra pro Android - Navrátil, Martin (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce byla vytvořena s cílem přenesení oblíbené deskové společenské hry "Activity" do zařízení s operačním systémem Android. Teoretická část pojednává o hře "Activity", jejích pravidlech a možné nástavbě. Dále pak o operačním systému Android, databázi SQLite a jazyku XML, které byly v práci využity. Implementační část se zabývá realizací aplikace. Podrobněji je popsána struktura aplikace a vnitřní databáze. Dále jsou popsány možnosti, rozšíření a s tím spojené výhody aplikace oproti původní deskové hře. Závěr práce je zaměřen na zabezpečení aplikace.
Social game for Android
Keywords: Activity; Android; Java; SQLite; XML