Fenomenologie výroku jako symbolu : příspěvek k metodologii religionistiky - Řehák, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se snaží ukázat ze dvou různých hledisek způsoby, jimiž lze přistoupit k religionistice jako vědě.
Phenomenology of speech as a symbol : contribution to methodology of religious studies
Keywords: RELIGIONISTIKA; filosofie; fenomenologie; Náboženství; jazyk; symboly