Možnosti využití hybridních event marketingových akcí ve vybrané společnosti - Zmetáková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zaměřuje na možnosti využití hybridních event marketingových akcí ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. V práci jsou položeny teoretické základy pro následnou analýzu hybridních event marketingových akcí ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. Prostřednictvím analýzy současného stavu byla v práci odhalena slabá místa, na která jsou zaměřena opatření ke zmírnění nebo odstranění těchto slabých míst zpracovaná v části návrhové.
Possibilities of using hybrid event marketing in the selected company
Keywords: hybridní event; event marketing; ŠKODA AUTO a.s.; hybridní premiéra; interní a externí hybridní eventy; hybrid event; event marketing; ŠKODAAUTO a.s.; hybrid premiere; internal and external hybrid events