Zapojení tratí I. koridoru do železničního uzlu Praha - Franc, Aleš (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je navrhnout takové řešení zapojení prvního koridoru do pražského železničního uzlu, které zajistí co nejmenší doby pobytů tranzitních vlaků v pražském železničním uzlu.
Keywords: železniční doprava; železniční koridory; železniční uzel Praha