Právní formy závěti a otázky její platnosti - Štolfová, Jana (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá vymezením dědicko-právních pojmů a kategorií, historií dědického práva se zřetelem na testament a problematikou upravení dědické posloupnosti odlišně od zákonné posloupnosti.
Law forms of testament and questions of its validity
Keywords: dědické právo; dědictví; závěť