Změny na trhu nemovitostí pro bydlení v souvislosti s ekonomickou krizí - Ježková, Monika (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem práce "Změny na trhu nemovitostí pro bydlení v souvislosti s ekonomickou krizí" je analyzovat ceny bytů, rodinných domů a stavebních pozemků v letech 2006 - 2010 a zjistit, jestli má ekonomická krize vliv na tento segment trhu nemovitostí. Teoretická část práce je zaměřena na definování základních pojmů, které souvisí s problematikou trhu s nemovitostmi a také podává základní informace o současné ekonomické krizi. Praktická část práce obsahuje porovnání vývoje cen nemovitostí v letech 2006 - 2010.
Changes in the real estate market for housing in the context of economic crisis
Keywords: bydlení; trhy nemovitostí; ceny; housing; real estate market; prices