Stavební řízení - Hromek, Karel (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou stavebního zákona, stavebního řízení a věcí s ním spojených. Jelikož 1. 1. 2007 vešel v účinnost nový zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), který nahradil stávající zákon č. 50/1976 Sb., je třeba přiblížit čtenářům problematiku stavebního řízení a zabývat se změnami v legislativě, které nastaly.
Building control
Keywords: stavební řízení; legislativa; vyvlastnění; územní řízení; stavby