Finanční analýza vybraného podniku - Vaníček, Vladislav (Univerzita Pardubice, 2005)
Finanční analýza vybrané firmy v období od roku 2001 do roku 2004 včetně.
Financial analysis of chosen company
Keywords: Finanční analýza; podniková strategie; rentabilita; Cash flow