Jakost a kvalita v automobilovém průmyslu - Horáček, Petr (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato závěrečná práce popisuje vývoj automobilového průmyslu České republiky. Zobecňuje pojmy jako jsou např. jakost a kvalita, pojednává o možnostech a nástrojích výrobních podniků. V závěru práce je případová studie firmy Flexima, s.r.o., jež se zabývá kontrolními a třídícími pracemi dle zadání klienta.
Quality in automotive field in the Czech Republic
Keywords: Kvalita; Jakost; automobilový průmysl; normy ISO