Penetrační testy zabezpečené sítě pomocí IPS - Brabenec, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na penetrační testování sítí zabezpečené pomocí systémů IPS. Principy použité při testování, ale také pohled ze strany útočníka. Hlavní část je věnována tvorbě pravidel pro zabezpečení simulovanými útoky.
Penetration tests secured networks using IPS
Keywords: IPS; IDS; Snort; Exploit; Penetration testing; exploitace; penetrační testy