Tvorba WWW aplikace s využitím relační databáze pro DVD půjčovnu - Linhart, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou a popisem webové aplikace s využitím správně navrhnuté a normalizované relační databáze. Aplikace využívá databázový systém Oracle a je naprogramována v programovacím jazyku PHP. Dále se zabývá odlišnými postupy při použití databázového systému MySql. Aplikace dále využívá technologie jako JavaScript, XML a CSS.
WWW aplication with usage relational database for DVD rental
Keywords: Film; hudba; půjčovna; DVD; Databáze; Oracle; movie; music; rental; Database