Skladování v Richter + Frenzel s.r.o. v Pardubicích - Nejedlá, Andrea (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce se zabývá skladováním v Richter + Frenzel s.r.o. v Pardubicích. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první kapitole je teoreticky vymezeno skladování v podniku. Ve druhé kapitole je zpracována analýza skladování v Richter + Frenzel s.r.o. v Pardubicích. Na základě výsledků analýzy jsou ve třetí kapitole navržena opatření ke zlepšení skladování v Richter + Frenzel s.r.o. v Pardubicích, která jsou ve čtvrté kapitole zhodnocena.
Warehousing in Richter + Frenzel s.r.o. in Pardubice
Keywords: skladování; systémy skladování; skladové prostory; warehousing; warehouse systems; warehouse spaces