Zapojení příměstské dopravy (v rámci IDS) na území měst Zlína a Otrokovic - Loucký, Petr (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá v první části analýzou příměstské autobusové dopravy na území města Zlína a na komunikaci I/49 spojující město Zlín, Otrokovice a město Vizovice v místních částech a přilehlé obci Želechovice nad Dřevnicí. V druhé části je zkoumána občanská vybavenost, školní zařízení a firmy ve městě Zlíně. Ve třetí části jsou dopravně analyzována města Salzburg (AT) a Brno (CZ).
Involvement of suburban lines (within ITrS) in the area of cities of Zlín and Otrokovice
Keywords: městská hromadná doprava; příměstská autobusová doprava; město Zlín; urban publick transport; suburban lines; Zlín city