Proces plánování nákupu v Ostacoloru, a.s. - Volkovová, Petra (Univerzita Pardubice, 2002)
Autorka se v páci zabývá výzkumem procesu plánování nákupu v Ostacoloru, a.s.
The purchase planning process in Ostacolor, a.s.
Keywords: podniky; plánování; trh; chemický průmysl; Nákup