Přestupní vazby po elektrizaci trati 341 - Plášek, Josef (Univerzita Pardubice, 2022)
V rámci bakalářské práce je nejprve analyzován současný stav železniční infrastruktury, aktuální provoz a přestupní vazby. Dále je přiblížen plánovaný rozsah modernizace trati. V rámci závěrečné části práce jsou vytvořeny návrhy na úpravu přestupních vazeb po provedení modernizace trati. Tyto návrhy jsou porovnány mezi sebou a také se současným stavem.
Transfers after electrification of the railway line No. 341
Keywords: autobusy; přestupní vazby; veřejná doprava; vlaky; železniční trať; buses; transfers; public transport; trains; railway line