Analýza technologie skladování ve vybrané firmě - Klézl, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou technologie skladování ve vybrané firmě. V práci je nejprve analyzován současný stav. Ve druhé části jsou navrhnuta vylepšení současné technologie skladování. V poslední části jsou tyto návrhy zhodnoceny.
Analysis of storage technology in a selected company
Keywords: skladování; skladové plochy; zemědělské plodiny; posklizňové linky; bioplynové stanice; storage; storage areas; agricultural crops; post-harvest lines; biogas stations