Logistické procesy na depu České pošty, s.p. v Pardubicích - Klement, Josef (Univerzita Pardubice, 2023)
Diplomová práce je zaměřena na logistické procesy sběrného přepravního uzlu v Pardubicích. V teoretické části se práce zabývá obecnou charakteristikou logistiky a jejich prvků, doplněných o informace v oblasti problematiky automatické identifikace a filozofie Kaizen. V části praktické se práce zabývá analýzou již zavedených logistických procesů a jejich vyhodnocením. Součástí této práce jsou také návrhy na zlepšení logistických procesů a jejich následné zhodnocení.
Logistics processes at the Czech Post depot, s.p. in the city of Pardubice
Keywords: logistika; automatická identifikace; KAIZEN; logistické procesy; manipulační a přepravní prostředky; logistics; automatic identification; KAIZEN; logistics processes; handling and transport means