Úloha radiologického asistenta při radionuklidovém vyšetření plic - Čeřovská, Lucie (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se věnuje činnostem radiologického asistenta při radionuklidovém vyšetření plic. Popisuje principy současné přístrojové techniky a také moderní radiofarmaka. Zaměřuje se také na vzdělávání radiologických asistentů a právní předpisy související s jejich činností.
Role of the radiologist assistant in radionuclide lung examination
Keywords: radiologický asistent; plíce; scintigrafie; nukleární medicína; radiology assistant; lung; scintigraphy; nuclear medicine