Doporučovací systém pro volbu restaurace - Grund, Matěj (Univerzita Pardubice, 2019)
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření jednoduchého doporučovacího systému restaurace, který dokáže uživateli podle jeho preferencí doporučit výběr obědu z denního menu podle nabídky lokálních restaurací. Zároveň také umožní filtrovat jídla na denních menu do několika základních kategorií jídel. Tato aplikace je implementována v programovacích jazycích Java a JavaScript.
Restaurant recommender system
Keywords: doporučovací systém; JavaScript; Data mining; recommender system; JavaScript; Data mining