Analýza systému kombinované dopravy společnosti AWT a.s. - Bielová, Romana (Univerzita Pardubice, 2013)
Předmětem této práce je popis systémů kombinované dopravy ACTS a Innofreight, jejich analýza a vyčíslení nákladů při dvou vybraných přepravách. Zabývá se porovnáním obou systémů při konkrétních požadavcích na přepravu zboží. Závěrem tato práce nabízí vyhodnocení a doporučení pro AWT a.s.
Analysis of combined transport in company AWT a.s.
Keywords: kombinovaná doprava; kontejnery; ACTS; Innofreight; combined transport; containers; ACTS; Innofreight