Analýza a hodnocení výrobního systému v podniku Foxconn Technology CZ, s.r.o. - Veselá, Tereza (Univerzita Pardubice, 2016)
Tématem a cílem této bakalářské práce je analýza výrobního systému ve firmě Foxconn Technology CZ, s.r.o. Na základě výsledků analýzy jsou poté navržena možná opatření pro zlepšení výrobního systému.
Analysis and evaluation of the production system in Foxconn Technology CZ, s.r.o.
Keywords: výrobní systém; řízení výroby; firma Foxconn Technology CZ, s.r.o.; plánování; organizace; Lean Layout; production system; production management; company Foxconn Technology CZ, s.r.o.; planning; organization; Lean Layout