Získávání zaměstnanců v dané organizaci - Dědková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce je zaměřena na získávání, výběr a adaptaci zaměstnanců v dané organizaci. V první části práce jsou vymezeny zákládní pojmy z oblasti řízení lidských zdrojů a základní personální činnosti se zaměřením na proces získávání zaměstnanců. V druhé části je charakterizována vybraná společnost a popis postupů při získávání zaměstnanců.
Recruitment in the organization
Keywords: řízení lidských zdrojů; management; získávání zaměstnanců; výběr zaměstnanců; adaptace zaměstnanců; human resource management; management; recruitment of employees; selection of employees; adaptatiton of employees